Undgå supermarkedet og få leveret mad og dagligvarer direkte i stedet

Vil du gerne undgå at skulle i supermarkedet? For eksempel hvis du har en travl hverdag, og har svært ved at nå hjem i tide til både at købe ind og lave mad. Eller er der nogle dage, hvor du bare ikke orker at skulle i supermarkedet for at handle ind? Så er du ikke alene. Derfor er der også mange forskellige virksomheder, der ved at levere mad til døren, forsøger at gøre det meget nemmere for dig.

Måltidskasser leveret til døren

Hvis du godt selv vil lave mad, men måske ikke lige har tid til at tage i supermarkedet, mangler inspiration til madlavningen, eller bare gerne vil gøre det nemmere for dig selv, så kan du få leveret mad til døren med måltidskasser.

Der findes flere forskellige udbydere af måltidskasser, som Årstiderne og Skagenfood. Ofte vil du også få en opskrift med i kassen, som du kan følge, eller blot bruge som inspiration til madlavningen.

Du kan vælge en eller flere faste dage på ugen, at få leveret mad til døren på. Måltidskassen sendes afsted samme dag som du skal bruge den og bliver leveret til døren, så den er der når du kommer hjem fra arbejdet. Kasserne er lavet til formålet og holder råvarerne friske til du kommer hjem senere på dagen.

Færdiglavet mad til døren

Er det en af de dage, hvor du bare ikke gider at lave mad? Så findes der heldigvis også mange muligheder, for at få leveret færdiglavet mad til døren.

Der findes flere hjemmesider, såsom Hungry.dk og JustEat.dk, der samarbejder med restauranter rundt omkring i Danmark, hvorfra du nemt kan danne dig et overblik over mulighederne, udvælge hvad du godt kunne tænke dig at spise, bestille og få maden hurtigt leveret til døren. Se et udvalg af mad til døren hos iboom.dk her.

Online supermarkeder

Du kan også få mad leveret til døren, ved at benytte dig af et online supermarked. Dette har været populært i udlandet i flere år, og er så småt også begyndt at blive det herhjemme.

Her kan du når som helst bestille dine dagligvare og undgå besværet forbundet med de fysiske supermarkeder. Nemlig.com er en af de store online supermarkeder, og ellers er der også GreenOS.dk, som henvender sig til veganere.