Messer

Hemmelighederne til at fremme din forretning på en messe

Handel viser Vis løfte som en “gylden” markedsføringsmulighed. Mange virksomhedsejere stepping uden for boksen traditionelle og investere i bærbare skiltning. Taler one-on-one med potentielle købere giver en øjeblikkelig tilfredsstillelse, der er bemyndigelse. Messe gør oplyste forretningsservice eller produkter lettere. Plan kommende arbejder messer kræver nogle planlægning. Hvis det er muligt at besøge anlægget forud valg af din kabine. Gå gennem faciliteten leder efter potentielle problemer, der ville hæmme din succes, som f.eks:

Fødevare domstol: selv om at være placeret ved siden af food court kunne være gavnlige, det skaber en distraktion. Det er svært nok at interessere en potentiel køber i 3-minutter; du behøver ikke den søde duft af bomuld slik afbryder.

Konkurrence: Ikke blive suckered til at leje en bod, der er lige ved siden af en konkurrent. Nogle mennesker tror, dens kvalitet, der tæller, og er ivrige efter at tage udfordringen i konkurrencen.

Tilgængelighed: Ideelt set din kabine skal være i nærheden af indgang eller udgang af bygningen, eller toiletterne eller de vigtigste isle. Hvor der er en tilstrækkelig strøm af trafik.

Placeringen af din kabine og skiltning du bruger vil have et direkte resultat af din handel vis succes. Holde fokus på udseendet af dit websted. Bruge et banner til at vise din virksomhedslogo, web-adresse og telefonnummer. Det er vigtigt du fange opmærksomhed af potentielle købere med skiltning og farve.

Holde det kort og enkelt, K. I. S. S. Brug en sekundær farve til at præsentere oplysninger af betydning. Metoden tofarvet farve tilføjer dybde og bevarer opmærksomheden af læseren og det er en stor fordel.

De fleste boder er ikke mere end en 9′ af 5′ areal. Så det er lige så vigtigt, at du gør værdifulde brug af området. Fjerne alle unødvendige rod og holde tingene organiseret. Det er vigtigt, at dine potentielle køber ikke bliver distraheret.

Tilbyder en speciel er også en god måde at få flere mennesker til din kabine. Bruge et stativ og vise bestyrelsen for at funktionen din særtilbud. Skrive klart og med store bogstaver. Være parat til at besvare spørgsmål. Arbejder Business Trade Show Business gå messer hånd i hånd med network marketing. Det primære formål med denne type af Messe er at trække renter af andre virksomheder. Dit mål er at give nok oplysninger til de øvrige deltagere til at fremme din tjenester eller produkter af mund til mund eller gennem passerer litteratur.

Det er almindelig praksis for erhvervslivet grupper til at udveksle visitkort og brochurer på en business messe. Hver kabine giver en 2 minutters præsentation til besøgende, en gratis gave (blæk pen, magnet, huskesedler eller viskelæder), og bede om den besøgende litteratur. Fagfolk ryste hænder og begynder at stille spørgsmål.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Hvad er fordelene ved at bruge dine tjenester eller produkter?

Hvem er din målgruppe?

Hvordan kan potentielle købere nå du?

Har du arbejde uden for dit område?

Business messer er ikke begrænset til virksomhedsejere. De fleste sælgere vil invitere andre, der kan drage fordel af ved hjælp af tjenester eller produkter af netværksgruppen. At finde en god stand, ved hjælp af den rette skiltning og viser et udsnit af dine ydelser eller produkter er alle vigtige elementer af handel Vis markedsføring.

Leave a Comment

Your email address will not be published.