Baby sove Tips – udvikle søvn foreninger

Alle, der har haft oplevelsen af at være en forælder kender alt for godt vanskelighederne med at få din baby til at sove trygt hele natten. De mørke rande omkring øjnene af nye forældre er normalt kender til alle dem, der har været omkring dem. Med hensyn til baby sove tips, er en af de vigtigste ting du skal prøve og etablere som en forælder at få din baby til at lære at falde i søvn på sin egen. Den proces, hvormed dit barn begynder at falde i søvn på sin egen er en, der involverer en naturlig overgang fra at falde i søvn med moderen til at falde i søvn på en uafhængig måde. En af de bedste måder, hvorpå du kan fremskynde denne overgang er at opmuntre dit barn til at udvikle søvn foreninger, som han eller hun kan genskabe uafhængigt.

Naturligvis, alle- og babyer især – vil udvikle søvn foreninger. Disse er ting, du knytter til sengetid, og gør det muligt at skabe et miljø, hvor det er nemt at falde i søvn. Når dit barn er i en meget ung alder, vil han naturligvis udvikle søvn foreninger med moderen, som han vil ofte falde i søvn i hendes arme. Som du forsøger at få din baby til at sove i sin egen, men det er afgørende, at du arbejder for at ændre disse foreninger.

Hvis du altid sætte dit barn til at sove ved at holde ham, eller at lade ham bruge sut, opretter du en søvn tilknytning med disse ting. Derefter, når dit barn vågner op i midten af så natten, han ikke kan gå tilbage til at sove på hans eget fordi han ikke er i stand til at genskabe sin sovemiljø uden dig: han har brug for dig at fodre ham eller rock ham for at sove.

Når du begynder at forsøge at få dit barn til at sove på hans egen, bør du introducere elementer ind i sin sovende rutine, som han kan sove med, som et bestemt tæppe eller et udstoppet dyr. Hvad dette vil gøre, er at skabe sammenslutninger for dit barn med disse elementer for søvn. Derefter, når han vågner midt om natten, vil han være i stand til at genskabe en sovende miljøet uden din hjælp ved at snuppe sit udstoppet dyr, osv. Det kan også være fordelagtigt at indføre “midlertidige elementer” i din babys sengetid rutine: tillade ham at have sin udstoppet dyr eller tæppe med ham under en endelige fodring og før sengetid aktiviteter, og tillade ham at tage disse ting med ham i seng.

Uanset hvad du gør, vil dit barn være at skabe hans eller hendes egen søvn foreninger. Dit job er at forsøge at oprette sammenslutninger med varer, som er under vedkommendes kontrol. Ved at give dit barn så meget kontrol over hans sovemiljø som muligt, tillader du ham at begynde at opnå søvn uafhængigt. Den mest vanskelige overgang i tidligt forældrerollen er den mod uafhængige søvn for dit barn, og hvis du indføre nye elementer i dit barns sovende sted, man vil fremskynde denne overgang, som snart giver både dig og dit barn til at få en god nats resten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.